Elvyttävä ja tasoittava voide kasvoille.

Vaikuttavat aineet: Käärmeenmyrkystä eristetyt proteiinipeptiidit, hyaluronihappo, kollageeni, B-vitamiini, aloe vera ja kamomillauute.

Moni meistä etsii tuotetta, jolla voisi ennalta ehkäistä tai poistaa jo ilmaantuneita ilmeryppyjä:
1. SYN-AKE high lifting voide ennalta ehkäisee = toimii “anti-wrinkle” tuotteena, poistaen ilmejuonteita heti kun niitä ilmaantuu kasvoille.
2. SYN-AKE high lifting voide pienentää tai poistaa myös jo syntyneitä ryppyjä ja on vaikutukseltaan nopea ja tehokas. Lisäksi voide pehmentää juonteita ja uurteita ja pienentää juonteiden, uurteiden ja ryppyjen kokoa.

SYN-AKE high lifting voide on saatua aikaan käyttämällä aktiivista ainetta, SYN-AKE, jolla on erinomainen ryppyjen ilmaantumista ennalta ehkäisevä ja hyviä, jo syntyneitä ryppyjä ja juonteita, poistavia ominaisuuksia. SYN®-AKE on erityisen tehokas jo ilmaantuneita ilmeryppyjä vastaan.

DERMAL SYN-AKE HIGH LIFTING CREAM ja SYN®-AKE nuoren ihon hoidossa, 25 – 35 vuotta:
• Ylläpitää ihon arvokkaita nuorekkaita ominaisuuksia pitäen ihon elastisena. Ei ryppyjä.
• llmehtimisen aiheuttama ihon rypistyminen palautuu ihon ollessa vielä hyvin joustava.

SYN®-AKE / Ikääntyvä iho 30 – 45 vuotta:
• Ihon elastisuus on jo pääosin heikentynyt.
• Rypyt ovat pysyviä ja syvenevät pikkuhiljaa ikääntymisen myötä.
• Hoidetaan huolellisesti niitä ihoalueita, joille “sitkeitä” ryppyjä alkaa ilmaantua.

SYN®-AKE / ikääntyvä, kypsässä iässä oleva iho: naiset ja miehet, 45+ vuotta:
• Hoidetaan syviä ilmeryppyjä ja juonteita. Pienennetään ryppyjen kokoa.
• Tasoitetaan ihon

Levitä puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle sekä decolteelle.

Pienet rypyt ovat seurausta kasvonilmeistä tulevista mikrorasituksista. Voiteen lähes välitön ryppyjä tasoittava vaikutus toimii näihin pieniin juonteisiin. Käärmeen myrkyn vaikutus on nopea, voide vaikuttaa joihinkin juonteisiin jo 90 sekunnissa ihotyypistä ja rasvaisuudesta riippuen.

Voide vaikuttaa siloittavasti nopeasti, mutta 2 tunnin kuluttua vaikutus on merkittävämpi.

Hoitovaikutus jatkuu yhtäjaksoisesti 8 tuntia. Siksi sitä suositellaan laitettavaksi kahdesti päivässä tai aamuisin. 28 päivän käytön jälkeen rypyt ovat yleensä siloittuneet silmin nähtävästi. Tuotetta ei saa käyttää jos olet allerginen jollekkin ainesosalle tai käärmeille.

Tuoteseloste

Ainesosat
Water, clycerin, diproplyene glycol, squalane, octyl dodecyl, myristate, cetaryl olivate, sorvitane olivate, betine, dipentaeryterityl,hexa C5-9 acid esters, alcohol, caprylic/capric triglyceride, butylene glycool, hydrolyzed collagen, betaducan, sodium hyaluronate, fructan, dipeptide diaminobutyroyl benzylamid diacetate, niacinamide castanea crenare shell exract, aloe barbadensis leaf extract,portulaca oleracea extract, anthemis nobelis flower extract, dipotassium dycyrrhizate,sodium pca,arginine,orbignya olefera seed oil,dimethicone, olea europaea (olive) fruit oil, octydodecanol,allantoin,beeswax,adenosine, polysorbate 60, tocopherylacetate, ceramide3, disodium edta, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, xanthan gum, methylparben, phenoxyethanol, propylparaben, fragrance.